жк. Младост, бл.60
Несебър,
България
25.2952495
42.8651179
UserLikes
Име:

ЛИЛИЯ ТОДОРОВА - СЧЕТОВОДИТЕЛ СВЕТИ ВЛАС И НЕСЕБЪР

Адрес: Несебър, жк. Младост, бл.60
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://schetovoditelnesebar.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Счетоводни и одиторски дейности
Дейност:

Счетоводител Свети влас и Несебър - Счетоводство, данъци и осигуряване

Ключови думи: счетоводител свети влас, счетоводител несебър, счетоводни услуги несебър, счетоводство несебър, счетоводни услуги свети влас
  • catalog.bg
  • ЛИЛИЯ ТОДОРОВА - СЧЕТОВОДИТЕЛ СВЕТИ ВЛАС И НЕСЕБЪР

Галерия


ЛИЛИЯ ТОДОРОВА - СЧЕТОВОДИТЕЛ СВЕТИ ВЛАС И НЕСЕБЪР ЛИЛИЯ ТОДОРОВА - СЧЕТОВОДИТЕЛ СВЕТИ ВЛАС И НЕСЕБЪР ЛИЛИЯ ТОДОРОВА - СЧЕТОВОДИТЕЛ СВЕТИ ВЛАС И НЕСЕБЪР


Сподели във Facebook






За нас

Търсенето на добър счетоводител в Несебър приключва с влизането в офиса на ТОДОРОВИ АКАУНТ ЕООД. Фирмата е специализирано счетоводно предприятие по смисъла на Закона за счетоводството повече от 7 години. Всички дейности следват стриктно изискванията в областта на счетоводство, данъци и осигуряване, както и нормите на съответната стопанска дейност.


ТОДОРОВИ АКАУНТ ЕООД е правилният избор когато се търси професионален счетоводител в Несебър. Гаранция за това е коректният подход и осигуреният счетоводен, търговски, складов и ТРЗ софтуер. Фирмата предлага на своите клиенти цифрови сертификати за универсален електронен подпис, необходими за обмен на данни с институциите.


Независимо дали става въпрос за физически или юридически лица, фирмата им помага да поддържат абсолютно изрядна своята дейност. При необходимост от коректен счетоводител в Несебър и региона, има възможност за работа с индивидуален подход при пълна конфиденциалност.


За всеки, който търси счетоводител в Несебър, който да предлага качествено счетоводно обслужване и компетентни консултации, свързани с данъчното законодателство, трудово-правните и осигурителни отношения, ТОДОРОВИ АКАУНТ ЕООД е насреща.


Работещите в различни сфери могат да имат нужда от професионален счетоводител в Несебър и да го открият в лицето на ТОДОРОВИ АКАУНТ ЕООД: фондации и сдружения с нестопанска цел; търговски представителства; туроператори; фирми, които се занимават с инвестиции в строителство на недвижими имоти, продажби, експлоатация; инвестиции и строителство на промишлени сгради; програмиране, компютърен и уеб дизайн; търговия с електроматериали; селско стопанство и производство; наем на автомобили; газ инсталации;производство на хранителни продукти; хотелиерска дейност; търговия на едро и дребно с хранителни и нехранителни стоки; транспортна дейност; ресторантьорство; търговия в рамките на Европейския съюз; търговия с твърди горива; свободни професии. Фирмата извършва всякакви счетоводни и одиторски дейности, както и услуги, свързани с данъци и осигуряване.


За един счетоводител в Несебър, който работи и в региона е важно да може лесно да комуникира и взаимодейства с клиентите си. Затова във фирма ТОДОРОВИ АКАУНТ ЕООД се обменя информация по електронен път и се ползва on-line банкиране


DMCA.com

 
Открийте ни в Google+