бул. Дондуков 19, ет. 4
София,
България
23.3211435000001
42.6929214
UserLikes
Име: В И М КОМПАНИЯ
Адрес: София, бул. Дондуков 19, ет. 4
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.vm-kompania.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Счетоводни и одиторски дейности
Дейност:

Счетоводни, правни и застрахователни услуги

Ключови думи: счетоводни услуги, правни услуги, застрахователни услуги, абонаментно счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване

За нас

В И М КОМПАНИЯ Всичко започва през 2002 г. повече като авантюра отколкото като сериозен бизнес. След като са завършили заедно Търговско - банковата гимназия в София Дечо Василев и Иван Милев са студенти в УНСС, специалност Счетоводство и контрол. И двамата работят по време на следването си и докато трупат стаж по своята специалност решават, извън работното време при техните работодатели да водят счетоводството на техен познат. В началото имат само един клиент и няма официално регистрирана фирма. В средата на 2004г. броят на клиентите вече се е увеличил на пет с тенденция да расте, все повече и повече. Двамата завършват университета и се замислят за сериозен бизнес. Тогава е поставено и началото на сайта, който гледате в момента. Малко по малко (първо Дечо Василев, след това и Иван Милев) прекратяват работата си при своите работодатели и запретват ръкави. През Май 2005г. В и М Компания ООД вече е факт. Компанията се развива бързо, което се дължи преди всичко на персонално внимание към клиента, високо качество на обслужването и на ясна ценова политика. Системата за ценообразуване, каквато за първи път беше публикувана на този сайт днес се използва от много други компании.


През 2007г. В и М Компания въвежда счетоводен софтуер, с чиято помощ стават възможни много автоматизации на операциите и процесите, което пък от своя страна води до намаляване на грешките и повишаване на производителността на труда. От същата година стартира и програма за поддържане и повишаване на квалификацията на персонала. Организират се множество вътрешни семинари, както и такива с външни лектори. Определя се бюджет за служителите, предназначен за участие в курсове и обучения, които не са организирани от компанията.
През

В И М КОМПАНИЯ
2008г. В и М Компания започва да обслужва за първи път клиент на място в неговия офис. Изградена е система на работа с висока автоматизация на операциите и процесите. При клиента се обработват над 4000 документа месечно, като обработката на информацията следва съответното събитие до два дни. Всеки месец се изготвят отчети за инвеститора.
През 2009г. Иван Милев, съдружник и управител на В и М Компания ООД, се дипломира като експерт счетоводител и е включен в списъка на регистрираните одитори в България. Компанията става член на Асоциацията на специализираните счетоводни предприятия.


В същата година се прави представително маркетингово проучване сред клиентите, което показва висока степен на удовлетвореност. 100% са доволни от учтивостта на служителите; 97% смятат, че винаги се реагира адекватно при възникване на трудности; 100% са удовлетворени от комуникацията с компанията; 97% оценяват високо компетентността на служителите; 100% биха препоръчали компанията на техен познат; 97% биха избрали отново компанията ако се върнат назад във времето. Към момента в края на 2009г. В и М Компания разполага с персонал от осемнадесет високо квалифицирани и мотивирани служители и обслужва счетоводно над 120 фирми. Компанията работи с множество външни сътрудници, предлагащи различни услуги, полезни за клиентите й, като адвокати, нотариуси, застрахователни брокери и др. Идеите за бъдещето са да се подобри организацията на работата в екипа, да се повиши производителността на труда и да се предлагат още по всеобхватни и полезни услуги. Целта ни е през следващите години да развием дейност и в областта на финансовия одит. Амбицията ни е компанията да стане лидер в аудсорсинга на административни услуги в България.




 
Открийте ни в Google+