CATALOG.BG > СЧЕТОВОДНА КЪЩА ЛИДЕР
ул. Полковник Стефан Миланов 11, ет.1
Кюстендил,
България
22.6895065
42.2790858
UserLikes
Име: СЧЕТОВОДНА КЪЩА ЛИДЕР
Адрес: Кюстендил, ул. Полковник Стефан Миланов 11, ет.1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.my-leader-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Счетоводни и одиторски дейности
Дейност:

Счетоводни услуги

Ключови думи: счетоводни услуги, счетоводство, счетоводна къща лидер, счетоводна къща, счетоводно обслужване

Виж на картата


Сподели във Facebook


Мисията на СЧЕТОВОДНА КЪЩА ЛИДЕР е да осигурява на клиентите си не само счетоводни услуги и навременни консултации, а също така и компетентни предложения и решения за развитието на техния бизнес в законовите рамки на Република България. Нашата цел е бизнесът ни да расте заедно с бизнеса на нашите клиенти. Мисията ни е да обслужваме клиентите си бързо, качествено и да пестим едно от най-ценните неща в наши дни - времето и спокойствието им.


ЗАЩО ФИРМИТЕ ИЗБИРАТ НАС

• Индивидуално внимание - Независимо дали фирмата е малка, средна или голяма, ние винаги отделяме необходимото време да изслушаме, разберем и опознаем бизнеса, специфичните нужди и цели на нашите клиенти. Ние поставяме клиента преди всичко останало, като осъзнаваме, че всеки бизнес е уникален и следователно всеки клиент има своите индивидуални изисквания. Ние работим съвместно с Вас, за да разберем Вашия бизнес и да Ви помогнем да постигнете добри резултати. Вие ще бъдете смятан за партньо
СЧЕТОВОДНА КЪЩА ЛИДЕР
р и ще бъдете обслужван от подходящ екип от специалисти. Ние мислим за оптимизиране на Вашите парични потоци и за съхранението на Вашите пари, както мислим за своите. Ние предлагаме избор от споразумения и планове за плащане, които са най-подходящи за Вас.
• Лоялност - счетоводна къща ЛИДЕР прави всичко необходимо, за да защити правата на клиентите си пред данъчната администрация, осигурителния институт и други местни институции, постигайки винаги оптимални решения и резултати.
• Гъвкавост - счетоводна къща ЛИДЕР реагира бързо на променящата се среда и нормативна база. Фирмата непрекъснато се развива, като въвежда в употреба модерни технологии и поддържа динамична обратна връзка със своите клиенти. По този начин ние сме готови във всеки един момент да удовлетворим нарастващите изисквания към услугите и обслужването, което предлагаме. Отговаряме веднага на Вашите запитвания, без да Ви караме да чакате.Ние сме мобилни и при необходимост ще Ви предоставим
СЧЕТОВОДНА КЪЩА ЛИДЕР
навреме счетоводни и административно-правни услуги на място във Вашия офис.
• Всеотдайност - Корпоративната култура, която се изгражда в счетоводна къща ЛИДЕР предполага пълна ангажираност на служителите с поверената им работа.

Няколко са причините, които предопределят избора на съвременния бизнес за обслужване от счетоводна къща ЛИДЕР.

Забравете огромната документация, чакането на опашки в държавните институции, губенето на излишно време с обучението на счетоводен персонал, досадните грешки на непрофесионалистите, изразходването на пари за работни места и счетоводен софтуер. Доверете се на нас.

В условията на постоянно променящ се стопански климат и най-вече в областта на счетоводството и данъчното законодателство, нашият екип се ангажира да предоставя на своите клиенти услуги с високоефективна практическа реализация, основаващи се на нашия професионализъм, творчески подход, адаптивност и опит.

Освободете бизнеса си.
Поискайте оферта сега.
 
Открийте ни в Google+