КРЕСТЪН БУЛМАР ПЕРНИК ООД

КРЕСТЪН БУЛМАР ПЕРНИК ООД

ул. Отец Паисий 2, офис 306, ЕИЦ, п.к.172
Перник,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: КРЕСТЪН БУЛМАР ПЕРНИК ООД
Адрес: Перник, ул. Отец Паисий 2, офис 306, ЕИЦ, п.к.172
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.bulmar.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Счетоводни и одиторски дейности
Дейност:

Счетоводни и одиторски дейности

Ключови думи: булмар, bulmar, kreston, крестън, финансов одит

За нас

Kreston BulMar е част от Kreston International, една от най-големите и авторитетни счетоводни и консултантски компании в света, с над 750 представителни офиси в над 100 държави, в които работят над 25 000 професионалисти.
Kreston BulMar вече 15 години е водеща българска счето-водна и консултантска компания, символ на най-висок професионализъм, ангажираност, постоянен растеж и усъвършенстване, давайки максимална сигурност и ползи за своите клиенти.
Нашата мисия е да даваме сигурност и ползи на клиентите, чрез професионализъм и ангажираност.
Нашата цел е хората ни да бъдат най-добре обучени и с богат опит, за да имат най-добрата перспектива и мотивация, което прави мисията възможна.
Винаги ще работим по начин, който да служи за пример и да предизвиква гордост.
За нас няма невъзможни неща. Нашата сила е в решимостта, вярата, волята, самочувствието, постоянството и енергията, с които преследваме целите си. Ние винаги си поставяме най-високите цели.
С клиентите и партньорите си изграждаме отношения основаващи се на доверие, коректност, етичност, лоялност и взаимна изгода.
Бизнес се прави с хора, които харесваш, познаваш и им се доверяваш.

Фирма ФИРМА КРЕСТЪН БУЛМАР ПЕРНИК ООД се занимава с търговия с метал и метални изделия. Предлагат метални профили, кръгове, ламарини, арматурна стомана, бетонно желязо, които се използват за работа в металургията. Цехът на фирмата е в гр. Перник. Работят с фирми от цялата страна. Извършват доставка на продукцията. Занимават се и с производство на ролкова арматура. Разполагат със складова база и магазин.
Фирмата извършва заваряване на цветни метали и серийни поръчки.




 

Открийте ни в Google+